Scortisoara cu suc de lamaie are beneficii uimitoare pentru organism


Scortisoara cu suc de lamaie are beneficii uimitoare pentru organism


Este bine cunoscut faptul ca atat de lamaia cat si scortisoara au numeroase beneficii pentru sanatate. De exemplu, lamaile:
- sunt bogate in vitamina C
- alcalinizeaza si detoxifica organismul
- stimuleaza sistemul imunitar
- ajuta digestia
- ajuta la slabire
- previne si trateaza calculii renali
- are proprietati antibacteriene si anticancer.

Si scortisoara te ajuta in multe feluri:
- controleaza nivelul de zahar in sange
- trateaza infectia cu Candida
- este buna pentru stomac
- previne cancerul
- are proprietati antibacteriene
- amelioreaza durerile articulare
- imbunatateste memoria
- reduce colesterolul
- trateaza durea in gat, reduce durerile dentare
- previne boli precum Parkinson si Alzheimer.

Beneficiile amestecului dintre scortisoara si suc de lamaie
Combinatia dintre lamaie si scortisoara va ofera unul dintre cele mai puternice amestecuri pentru sanatate. Iata de ce sa consumi o astfel de mixtura:

1. Combate acneea
Amesteca o lingurita de pudra de scortisoara cu cateva picaturi de suc de lamaie pana obtii o pasta omogena. Aplic-o pe zonele afectate, lasa sa actioneze 15 minute si apoi clateste.

2. Combate durerile articulare
Se amesteca bine 2 lingurite de scortisoara pudra, 1 lingurita de miere si putina zeama de lamaie intr-o cana de apa. Beti amestecul in fiecare dimineata, inainte de micul dejun.

3. Slabire
Adauga suc de lamaie si scortisoara pudra la o ceasca de apa sau ceai verde, si astfel accelerezi pierderea in greutate. Lamaia este binecunoscuta pentru faptul ca ajuta la topirea grasimilor, iar scortisoara este renumita pentru capacitatea sa de a accelera metabolismul.

4. Trateaza racelile si tusea
Combinatia dintre scortisoara si lamaie te ajuta sa te recuperezi mai repede dupa tuse sau raceala, iar daca adaugi si un pic de miere, ai si mai multe beneficii. Sucul de lamaie stimuleaza sistemul imunitar si lupta impotriva infectiilor. Scortisoara are puternice efecte antibacteriene si antivirale care combat durerea in gat.

5. Reduce ridurile
Aceasta combinatie simpla este o solutie anti-imbatranire ieftina, dar eficienta. Pur si simplu se amesteca cele doua ingrediente bine si se aplica amestecul pe fata masand usor. Lasati-l sa actioneze cateva minute inainte de a va clati.
Bogat in antioxidanti, sucul de lamaie ajuta la vindecarea pielii, iar scortisoara are proprietatea de a stimula colagenul.

6. Curata scalpul
Aplicati amestecul de suc de lamaie cu scortisoara pudra pe scalp dupa ce ati spalat parul si masati. Sucul de lamaie este un ingredient excelent pentru vindecarea scalpului, in timp ce scortisoara are efect exfoliant. Clatiti dupa 15 minute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu