Varza de Bruxelles este adecvata pentru anemie

Varza de Bruxelles a devenit populara cu aproximativ 200 de ani in urma, si acum ocupa locul printre cele mai fine delicatese.

Datorita continutului ridicat de vitamine si minerale, precum si valoarea calorica redusa – doar 29 kcal la 100 g, este o leguma dietetica.

Varza de Bruxelles contine vitaminele C, B1, B2, B3, B6, B9, PP, E, caroten si altele. Acesta este bogata in fier si minerale – potasiu, calciu, sodiu, magneziu si fosfor. Compozitia sa include carbohidrati, proteine, coloranti, uleiuri esentiale, acizi organici si micronutrienti, cum ar fi iod, zinc si altele. 

Varza de Bruxelles este adecvata pentru anemie. Acesta stimuleaza glandele endocrine,intareste organismul dupa boala, si peretii vaselor de sange. Si pe langa toate acestea va poate ajuta sa va mentineti in forma si sa scapati de 2-3 kilograme in doar patru zile. 

Varza de Bruxelles are un efect diuretic, prin urmare, nu este recomandata pentru persoanele care tind sa retina lichid, exces de greutate, boli de rinichi si tensiune arteriala

Prima zi
Mic dejun: o ceasca de cafea neindulcita, 1 mar, 1 ou

Pranz: 200g varza de Bruxelles fiarta

Cina: 100g varza de Bruxelles si un ou fiert

A doua zi

Mic dejun: cafea si 50g branza

Pranz: 200g varza de Bruxelles si 1 ou fiert

Cina: o cana de iaurt 

A treia zi

Mic dejun: o ceasca de ceai

Pranz: 200g varza de Bruxelles fiarta si 100g branza

Cina: o cana de iaurt

A patra zi

Mic dejun: 1 cana de suc de pere

Pranz: 200g varza de Bruxelles fiarta

Cina: 100g branza

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu