Manipularea Extragerilor Loto

Manipularea Extragerilor Loto, nimeni nu va castiga niciodata

Cu toti visam sa castigam la loto dar acest lucru este imposibil daca loteria romana face jocurile si nu nelasa sa castiga deoarece au magneti in bile cu chip. Nu este vorba de noroc sau de karma ca toti ne credem norocosi dar sitemul este bine gandit sa ne lasa cu buza umflata.
O ancheta a fost facut in cazul acesta si serfii loteriei romane au spus ca este posibil ca bilele sa aiba magnezi si ca romanii trebuie sa pune multe variante pentru a caztiga premiul cel mare.
Loteria Romana a amanat tragerile loto programate la inceputul acestui an, devansandu-le pentru data de 11 ianuarie. Explicatia oficiala a fost legata de softul informatic care opereaza sistemul, care nu mai poate folosit din considerente legale, dupa expirarea contractului cu firma greceasca Intralot.
Producatorul a gandit si un alt sistem de siguranta, iar putina lume stie ca cele trei inele prin care sunt introduse bilele nu au rol decorativ! Primul inel scandeaza codul ARS, asigurandu-se ca bila face parte din acelasi set, al doilea verifica dimensiunile si al treilea greutatea. IN afara de acestea mai exista si un cantar special livrat impreuna cu aparatul, care certifica greutatea bilelor, insa la trageri este folosit un alt cantar, obisnuit, de genul acelora folosite la magazinele de bijuterii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu